銀座に志かわ

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水にこだわる高級食パン

Premium “Shokupan” Bread made from special water


銀座に志かわの商品は、「水にこだわる高級食パン」1種類のみです。独自開発のアルカリイオン水をパンの仕込み水に使用し、小麦粉、バター、生クリーム、練乳、はちみつなど、厳選した素材のうまみを最大限に引き出しています。耳まで絹のように柔らかく、上品な甘みで、何もつけずにそのまま食べていただくのが最もおいしい食パンです。上品な甘さがきんぴらごぼうや柚子胡椒のような和の食材にも合います。銀座の料亭のおもたせを彷彿とさせる高級感のある手提げ袋にお入れし、手土産や自分へのご褒美にも最適です。

Ginza Nishikawa’s Premium “Shokupan” Bread is made with alkaline water produced from their original ionizer. Carefully selected ingredients such as flour, butter, whipped cream, condensed milk, and honey are mixed into this water base to create the signature taste of the silky soft crust. The overall sweetness of the “Shokupan” is ideal with Japanese ingredients and condiments such as braised burdock roots and yuzu pepper topped over it. Each loaf is packed in a nifty paper bag perfect to take home or to hand out as gifts.

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