銀座に志かわ

銀座に志かわ 銀座に志かわ

高級食パン専門店 銀座に志かわ

Premium shokupan shop "Ginza Nishikawa"


銀座に志かわは日本全国に100店舗以上を展開し、2022年には初の海外店舗としてアメリカ・ロサンゼルスにオープン。商品の「水にこだわる高級食パン」は、独自開発のアルカリイオン水をパンの仕込み水に使用し、小麦粉、バター、生クリーム、練乳、はちみつなど、厳選した素材のうまみを最大限に引き出しています。耳まで絹のように柔らかく、上品な甘みで、何もつけずにそのまま食べていただくのが最もおいしい食パンです。銀座の料亭のおもたせを彷彿とさせる高級感のある手提げ袋にお入れし、手土産や自分へのご褒美にも最適です。

Ginza Nishikawa has more than 100 stores throughout Japan, with its most recent store having opened in Los Angeles, USA, in 2022 as its first overseas.
Ginza Nishikawa’s Premium “Shokupan” Bread is made with alkaline water produced from their original ionizer. Carefully selected ingredients such as flour, butter, whipped cream, condensed milk, and honey are mixed into this specialized water to create the signature taste of the silky soft crust. Each loaf is packed in a nifty paper bag perfect to take home or to hand out as gifts.

Other projects

TOP